Кошик
712 відгуків
"Иштар". Товары для красоты и здоровья
+380 (67) 938-38-46

Чай Аньцзі Байча 100г.

  • Немає в наявності
  • Код: 0527

180 

+380 (67) 938-38-46
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Чай Аньцзі Байча 100г.
Чай Аньцзі Байча 100г.Немає в наявності
180 
+380 (67) 938-38-46

Опис

Чай Аньцзі Байчи - особливості та спосіб його заварювання

Сам чай насправді зелений, має низький вміст хлорофілу і поліфенолів, що пояснює білувато-зелене листя чаю, дуже багатий амінокислотами, майже в два рази більше в порівнянні з іншими зеленими чаями.

Трошки розширимо наш чайний кругозір, поговоримо про дійсно унікальний чай. Білий чай з Аньцзі (Анжі) - так звучить його назва, Аньцзі Байчи, 白茶 - білий чай, новий ієрогліф.

У древній китайській книзі «Da Guang Cha Lun» періоду династії Сун (960 -1279 рр н.е.) є згадка про рідкісне чайне дерево з нефритовим листям білого кольору. Коли близько 1980 року в окрузі Аньцзі провінції Чжецзян був знайдений єдиний білий чайний кущ віком близько 150 років (за іншою версією кущів було два, вік близько 300 років, зараз живий один) китайські експерти думали недовго.

Роком відродження виду Аньцзі Байчи вважається 1981 р в 1988 році він вже включений в список кращих чаїв на конкурсі в своїй провінції Чжецзян, а в 1989 році він був удостоєний звання Національного чаю Міністерством сільського господарства, і став в один ряд з відомими пуерами і другими легендарними побратимами.

Обробка чаю Види технології переробки можуть відрізнятися, з того, що траплялося - годинне провітрювання після збору на пласкій поверхні, енергійна механічна сепарація, що відокремлює листочки від бруньок, 10 - хвилинний вплив температурою 100⁰С в печі, 30 хвилинна пауза, і ще раз 10 хвилин і 100⁰С. Оброблений чай виглядає свіжіше від інших зелених.
  Смакові якості Смак напою освіжаюче ніжний і заспокійливий, з легким відтінком солодкої орхідеї в ароматі. Дуже важливо, щоб температура води, використовуваної для заварювання цього чаю, ніколи не перевищувала 85 градусів за Цельсієм. Як і у всіх інших зелених чаях, використовуйте температуру близько 80 ° C, щоб отримати з цього чаю все краще.   Заварбвання

 на 100-120 мл води, мінімальна рекомендована порція - 4 г. Воду заливати повільно і акуратно, круговими рухами над листям. Одна і та ж порція листя використовується як мінімум 4-5 рази, і кожного разу необхідно проявляти дбайливе ставлення до них. При кожній заварці порція листя зменшується приблизно на одну п'яту, враховуйте це. До наступної заварки листя можна залишати в останньому напої.

Характеристики

Основні
Вага100 г
Країна виробникКитай

Інформація для замовлення

  • Ціна: 180 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner