Фурікаке японська приправа до рису рибна
Характеристики та опис
Фурікаке з сушено-в'яленою маринованою в соусах рибною стружкою (лосось) водорослями и пряностями
Фурікаке — дуже популярна в Японії приправа з натуральних інгредієнтів ( риба, морепродукти або м'ясо, овочі, що ростуть і т.д) не потребує термообробки
Досить просто додати її в відварний рис або відварний рис, але обсмажений із яйцем і овочами, і Ви отримаєте дуже смачну японську страву, яка сподобається не тільки дорослим, а й дітям (якщо немає протипоказань за віком)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип спецій | Приправа для страв з рису |
Вага | 28 г |
- Ціна: 170 ₴