Кошик
865 відгуків

Компания с 20.02.2024 по 23.02.2024 находится в отпуске. Ваши заказы и сообщение будут обработаны позже.

+380 (67) 938-38-46
"Иштар". Товары для красоты и здоровья
Кошик

В'єтнамський гірський чорний чай Преміум Tra Den High Mountain Natural Tea 100г (В'єтнам)

250 ₴

  • В наявності
  • Код: 0301
В'єтнамський гірський чорний чай Преміум Tra Den High Mountain Natural Tea 100г (В'єтнам)
В'єтнамський гірський чорний чай Преміум Tra Den High Mountain Natural Tea 100г (В'єтнам)В наявності
250 ₴
+380 (67) 938-38-46
+380 (67) 938-38-46
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

                                               В'єтнамський гірський чорний чай Преміум Tra Den High Mountain Natural Tea 100г (В'єтнам) 

Сировиною служать двох - і трехлистные молоді пагони чайного рослини. У технологічний ланцюжок стадії фіксації, скручування, просушування або прожарювання.

Після збору чайне листя піддають фіксації. Під цим розуміється пропарювання 2-3 хв. При цьому відбувається руйнування негативно діючих на якість чаю речовин, зникає запах свіжої зелені і лист стає еластичним. Після пропарювання лист підсушують до залишкової вологості 61-62%. Потім підсушують при 90-95 З 12-15 хвилин. Потім проводиться скручування чайного листя, вручну або на ролерах — спеціальних машинах.

Скручування чаїнок збільшує тривалість зберігання зеленого чаю і дозволяє регулювати витяг ефірних олій в процесі заварювання. Ступінь скручування різна. Деякі сорти не скручують. Потім через чай пропускають дуже гаряче повітря. Така сушка відбувається при температурі 90-105 C. Іноді замість сушіння застосовують смаження.

Після цієї стадії чай сортують і упаковують. у провінції В'єтнаму на висоті від 600 м до 1,5 км є ідеальним місцем для культивування чаю. Чайний кущі люблять вологу, якої у В'єтнамі достатньо. У той же час чайний кущ не любить надлишку вологи в коренях і тому росте на схилах гір.

Під цю культуру в країні відведено 125 тис. га. Його вирощують в 33 провінціях. З кущів знімається 160 тис. тонн листа в рік. По площі плантацій і за обсягом виробництва чаю В'єтнам знаходиться на 5-му місці в світі. Найкращий чай здавна вирощується в провінції Тхай Нгуєн (Thai Nguyen), особливо в повіті Тан Кыонг (Tan Cuong).

Тут жителі майже всіх сіл займаються збиранням листя. Для туристів, спеціально відвідують Тхай Нгуєн для того, щоб подивитися батьківщину цього напою, влаштовують чаювання і навчають їх способам приготування чаю 

Характеристики
Основні
Країна виробникВ'єтнам
Тип чаюЧорний чай
Форма випускуПресований
Вага100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner