Улун «Да Хун Пао» «Великий червоний халат» — (8-9) г. КИТАЙСЬКИЙ ТЕМНИЙ ЧАЙ
Чай Да Хун Пао — це не тільки напій, але й спосіб занурення в багатство китайської чайної культури та мистецтва. Його історія, походження і неповторний смак роблять його ідеальним вибором для тих, хто шукає щось особливе та незабутнє у світі чаю
Да Хун Пао — улун, який росте на схилах гори Уї на північному заході провінції Фуцзянь. Цей регіон вважається "чайним", гори УІ Шань входять до заповідної зони, яка є під охороною держави, тут розташована 99 скель, 36 гірських вершин, а також річка 9 вигинів Цзюцюн. Тут багато Давній монастир, глинистий ґрунт, насичений мікроелементами. Чайні плантації розміщуються на висоті 500-700 метрів. Ця чиста місцевість і дарує улун дамунпао незвичайний смак і аромат.
Чай Улун дуже збалансований, його ферментація досягає 50%, завдяки чому він має сильний аромат зеленого чаю та насичений смак червоного. Традиційно застосовується в Гунфу ча китайської чайної церемонії. Смак солодкий, м'який із сильним квітковим посмаком. Аромат складний квітковий із нотами горіхів і османтусу.
Метод приготування гунфу ча.
Довести воду до кипіння, добре прогріти чайним посудом. Насипати чай (8 г на 150 мл гарячої води) і залити чайне листя. Перші настої короткі, приблизно 15 секунд. З кожним наступним настоїм варто поступово збільшувати час заварювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 8 г |
Виробник | Османтус |
- Ціна: 35 ₴